Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Μετέφεραν μόνοι τους το τραυματισμένο παιδί τους σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Χωρίς παιδοχειρουργό εδώ κι ένα χρόνο το νοσοκομείο της Βέροιας, δε διέθεσε ασθενοφόρο για να μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη τραυματισμένο παιδί που έπεσε με το ποδήλατο και χτύπησε άσχημα στο κεφάλι.


"Πώς για τον κ.Λοβέρδο βρέθηκε αμέσως ασθενοφόρο να τον πάνε στην Αθήνα κιόλας;", αναρωτιέται ο πατέρας του μικρού Μιχάλης Μελιόπουλος.

Το άτυχο αγοράκι αιμορραγούσε όταν οι γονείς του το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Βέροιας. Ο γιατρός που το εξέτασε είπε ότι χρειάζεται παιδοχειρουργός και το νοσοκομείο της Βέροιας δε διαθέτει. Συνέστησε μάλιστα, να διακομιστεί το παιδί εσπευσμένα σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο πατέρας του παιδιού ζήτησε να γίνει η διακομιδή με ασθενοφόρο, αλλά τους απάντησαν ότι αυτό δε γίνεται! Οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να μεταφέρουν το παιδί με το ΙΧ τους, σε κατάσταση πανικού, καθώς στο δρόμο ζαλιζόταν, έκανε εμετούς κι έδειχνε να χειροτερεύει.

Να παραιτηθούν αμέσως ο υπουργός και ο διοιηκτής του νοσοκομείου ζητά ο πατέρας του παιδιού που έχει αναρτήσει σχετική διαμαρτυρία σε blog που διατηρεί ο ίδιος από τη Βέροια. (http://laikoyra.blogspot.com).

"Όσον αφορά στο παιδοχειρουργό έχει προκηρυχθεί η θέση και βρισκόμαστε σε διαδικασία πρόσληψης. Σχετικά με το ασθενοφόρο, διαθέτουμε τρία, αλλά το νοσοκομείο τα έχει για δικές του ανάγκες. Τα έκτακτα περιστατικά καλύπτονται από το ΕΚΑΒ", απάντησε στo "enet.gr" ο διευθυντής του νοσοκομείου Βεροίας, Ηλίας Καλαϊτζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com