Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Τρεις εμπρηστικοί μηχανισμοί βρέθηκαν στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Τρεις εμπρηστικοί μηχανισμοί, μία έκρηξη χθες τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη. Ζημιές στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Άνω Πόλη, «πρόλαβε» η αστυνομία δύο άλλες, σε πολυκατάστημα παιχνιδιών και τράπεζα.


Η έκρηξη σημειώθηκε στις 2.15' το πρωί, στην είσοδο της εκκλησίας, προκαλώντας υλικές ζημιές στην πόρτα και αναστατώνοντας τη γειτονιά. Μάρτυρες ανέφεραν ότι "οι εκρήξεις ήταν διαδοχικές", αλλά η αστυνομία δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για την επίθεση.

Επιτόπου έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία που έσβησε τη φωτιά.

Το πολυκατάστημα παιχνιδιών "Κούκου" στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου, έγινε επίσης στόχος αγνώστων, στις 3.55' το πρωί. Το ίδιο και το υποκατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας που βρίσκεται επί της οδού Αντώνη Τρίτση και Ελάτης, στην ίδια περιοχή.

Δυο "ύποπτοι" σάκκοι εντοπίστηκαν αντίστοιχα από αστυνομικούς και αμέσως κινητοποιήθηκε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξουδετερώσουν τις αυτοσχέδιες βόμβες που βρήκαν μέσα σ αυτούς. Το "υλικό" βρίσκεται ήδη στα εργαστήρια της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για αποτυπώματα και άλλα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com