Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΝΔ: «Λαϊκισμός» η διακοπή χρηματοδότησης ομάδων από τον ΟΠΑΠ

Αναποτελεσματική και λαϊκίστικη ενέργεια θεωρεί η Νέα Δημοκρατία την απόφαση διακοπής της χρηματοδότησης του ποδοσφαίρου από τον ΟΠΑΠ, εξαιτίας των περιστατικών βίας στα γήπεδα. Υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση «φορτώνει» τις ευθύνες της στις αθλητικές εταιρείες.


"Η βαρύγδουπη δήλωση για αναστολή κάθε επιχορήγησης της ΟΠΑΠ Α.Ε, εντάσσεται στο σύνηθες κυβερνητικό πλαίσιο λαϊκισμού και προχειρολογίας, καθώς η όποια πρακτική επίδρασή της στο φαινόμενο της έξαρσης της βίας θα είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη", δήλωσε ο αρμόδιος τομεάρχης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Κουκοδήμος.

"Είναι πρόδηλη η αγωνιώδης προσπάθεια της πολιτείας να αποσείσει τις βαρύτατες ευθύνες που της αναλογούν για την όξυνση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα και αντίστοιχα να τις μεταθέσει και να τις φορτώσει, στις ΠΑΕ και στις διοργανώτριες αρχές", υποστήριξε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Παράλληλα, ανέφερε για ακόμη μια φορά την αντίθεση του κόμματος που εκπροσωπεί στην απαγίορευση μετακίνησης οργανωμένων οπαδών, λέγοντας ότι έγινε χωρίς προετοιμασία, μελέτη και οργάνωση, αλλά και στόχευση, στρατηγική και τακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com