Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς λόγω έργων του μετρό στην Εγνατία

Τριήμερη ταλαιπωρία των οδηγών από το πρωί στην οδό Εγνατία της Θεσσαλονίκης, λόγω έκτακτων εργασιών του μετρό. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από το πρωί στις 7 και μέχρι την ίδια ώρα της Τρίτης, θα εκτελούνται έκτακτες εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Εγνατία στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ίωνος Δραγούμη και Ελ.Βενιζέλου.


Συνέπεια των εργασιών, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος του ρεύματος πορείας προς τα ανατολικά της οδού Εγνατία, από τη συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ελ.Βενιζέλου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ίδιου ρεύματος πορείας της οδού Εγνατία, που θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας, πλάτους τεσσάρων μέτρων, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς τα δυτικά δε θα επηρεαστεί. Τροχονόμοι θα ρυθμίζουν τη κυκλοφορία στα επίκαιρα σημεία, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης παρακαλεί τους οδηγούς που θα κινηθούν στην περιοχή των έργων, να καταβάλουν ιδιαίτερη προσοχή, να μειώνουν ταχύτητα, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης και να χρησιμοποιούν έγκαιρα εναλλακτικά δρομολόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com