Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Επίθεση του Π. Παναγιωτόπουλου στην κυβέρνηση για την εγκληματικότητα

Οξύτατη επίθεση στην κυβέρνηση και στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προσωπικά εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, λέγοντας ότι η εγκληματικότητα αλλά και η έλλειψη δημόσιας ασφάλειας έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις. Παράλληλα, γνωστοποίησε την απόφαση της Ν.Δ να καταψηφίσει επί της αρχής το φορολογικό νομοσχέδιο.


Η εγκληματικότητα είναι ένας βρόγχος που σφίγγει τους πολίτες και δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας στην καθημερινότητα", τόνισε ο Π. Παναγιωτόπουλος, ενώ εξαπολύοντας ευθεία βολή κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη σημείωσε χαρακτηριστικά:"Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν μπορεί να είναι στο πολιτικό απυρόβλητο για την αδράνεια και κραυγαλέα αναβλητικότητα που παρουσιάζει ο τομέας του και πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα".

Βολές κατά του Μιχ. Χρυσοχοΐδη εξαπέλυσε -τόσο χθες το βράδυ, όσο και σήμερα- και ο αρμόδιος τομεάρχης της Ν.Δ. (περισσότερα, εδώ και εδώ)

Καταψηφίζει η N.Δ. το φορολογικό νομοσχέδιο

Επίσης χαρακτήρισε φοροεισπρακτικό και αντιαναπτυξιακό το φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο -όπως είπε- η Ν. Δ θα καταψηφίσει, καθώς καταρρρακώνει την ψυχολογία της αγοράς.

Ερωτηθείς για το θέμα φορολόγησης της εκκλησιαστικής περιουσίας τόνισε ότι και η Εκκλησία πρέπει να συνεισφέρει, αλλά σημείωσε ότι το πώς και το πόσο είναι ένα θέμα για το οποίο γίνεται συζήτηση και η όποια λύση δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς να την κοινή αποδοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com