Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Στους αιθέρες από την Πέμπτη η Olympic Air

Νέα εποχή από την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές καθώς τη θέση τους στους αιθέρες παίρνει η Olympic Air.

Την Πέμπτη το πρωί θα γίνει στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ο καθιερωμένος αγιασμός και η τελετή έναρξης της Olympic Air, παρουσία της διοίκησης της νέας εταιρείας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η πρώτη επίσημη πτήσή της με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοινώθηκε,


οι επιβάτες της παλαιάς εταιρείας που διαθέτουν εισιτήριο για πτήσεις μετά την 29η Σεπτεμβρίου θα εξυπηρετηθούν από άλλες αεροπορικές εταιρείες συμπεριλαμβανομένης και της Olympic Air, βάσει συμφωνιών που έχουν ήδη συναφθεί και χωρίς επιπλέον επιβάρυνση των επιβατών.

Όσοι δεν επιθυμούν να πετάξουν με άλλη εταιρεία δικαιούνται πλήρη επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου τους.

Η Olympic Air θα πραγματοποιεί πτήσεις στο εσωτερικό δίκτυο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Κω, Ρόδο, Σύρο, Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Χανιά, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Κέρκυρα, καθώς επίσης και στους προορισμούς των άγονων γραμμών κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου προς Σκύρο, Σκιάθο, Ικαρία, Κάλυμνο, Λέρο, Αστυπάλαια, Καστελόριζο, Κάσο, Σητεία, Πάρο, Νάξο, Μήλο, Κύθηρα και Καλαμάτα.

Σε ότι αφορά το δίκτυο του εξωτερικού, η εταιρεία θα πετά προς Λονδίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες, Άμστερνταμ, Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Βιέννη, Μιλάνο, Ρώμη, Κωνσταντινούπολη, Λάρνακα, Βηρυτό, Κάιρο, Αλεξάνδρεια, Σόφια, Τίρανα, Τελ Αβίβ, καθώς επίσης και με κοινό κωδικό και συνεργασία με άλλες εταιρείες προς Νέα Υόρκη, Τορόντο, Μόντρεαλ, Αυστραλία, Γιοχάνεσμπουργκ, Ατλάντα και Abu Dhabi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com