Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Αρχίζει η απόσυρση Ι.Χ.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης η κοινή υπουργική απόφαση που καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις για την απόσυρση των αυτοκινήτων η οποία ισχύει κανονικά.


Το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ θα στείλει στις Νομαρχίες την σχετική απόφαση που προβλέπει όλες τις σχετικές διαδικασίες και δίνει έτσι το "πράσινο φως" για την έναρξη εφαρμογής του μέτρου.

Με δηλώσεις του στο ΑΠΕ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΕΕΑΕ) Απόστολος Πετιμεζάς επεσήμανε ότι από αύριο ο τελικός καταναλωτής θα μπορεί επισκεπτόμενος τις εκθέσεις αυτοκινήτου να κάνει χρήση του μέτρου της απόσυρσης. Ο κ. Πετιμεζάς αφού σημειώνει την αναγκαιότητα του μέτρου προσθέτει ότι αναμένει άνθηση της αγοράς και του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Πλέον με 5.000 έως 7.000 ευρώ ο Έλληνας καταναλωτής θα μπορεί να αγοράσει ένα καλό μικρομεσαίο αυτοκίνητο επεσήμανε χαρακτηριστικά. Σε ότι αφορά την αγορά του καινούριου αυτοκίνητου οι επιχειρήσεις αυτοκινήτων είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους υποψήφιους αγοραστές με προσφορές που θα κάνουν ακόμα δελεαστικότερη την αγορά αυτοκινήτου. Τονίζεται ότι πολλές αντιπροσωπείες έχουν ακόμα στο στοκ τους οχήματα με μειωμένα τέλη ταξινόμησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com