Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Αντιπαράθεση Παναγόπουλου - Λαζόπουλου στο «τσαντίρι»

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ κάλεσε δημοσίως τον Λάκη Λαζόπουλο να επανορθώσει, επειδή αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια εκπομπής του, σε φράση που υποτίθεται ότι είπε. Δήλωσε πως όχι μόνο δεν την είπε ποτέ, αλλά αντιθέτως την είχε ήδη διαψεύσει προτού βγει «στον αέρα» η εκπομπή


Πρόκειται για τη φράση "να δείτε τι θα γίνει στις 5 του Οκτώβρη", η οποία αποδόθηκε για πρώτη φορά στον Γιάννη Παναγόπουλο από την ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ, Νίκη Τζαβέλλα, κατά τη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής και την οποία ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας -όπως σημείωσε- κατήγγειλε ως ψευδή και συκοφαντικη.

Με επιστολή του προς τον τηλεοπτικό παρουσιαστή, ο Γ. Παναγόπουλος τον προκάλεσε να "παίξει" στην εκπομπή του το βίντεο με τον ίδιο να εκστομίζει την επίμαχη φράση, ειδάλλως να επανορθώσει δημοσιεύοντας στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου του την επιστολή διαμαρτυρίας και κάνοντας αναφορά στο γεγονός στην εκπομπή του. "Όσο κι αν ερευνήσετε, δε θα βρείτε πουθενά γραπτή, προφορική ή ηλεκτρονική επιβεβαίωση του αναληθούς και συκοφαντικού ισχυρισμού σας", τόνισε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com