Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Νέο επεισόδιο στο «σήριαλ» MIG - Ντόρας

Ενα νέο επεισόδιο στο σήριαλ, όπως εξελίσσεται, της διαμάχης που έχει ξεσπάσει μεταξύ της MIG και της υπουργού Εξωτερικών, κ. Ντόρας Μπακογιάννη, ήρθε να προστεθεί σήμερα. Αυτή τη φορά, η διοίκηση της εταιρίας, με ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για «διακριτική μεταχείριση της Γραμματείας του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών υπέρ της κας Ντόρας Μπακογιάννη» και καλεί τον Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Πρωτοδικείου «να αποδώσει ευθύνες στους αυτουργούς και τους ηθικούς αυτουργούς».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της MIG έχει ως εξής:


«Την Παρασκευή 25-09-09 η εταιρεία μας κατέθεσε αγωγή κατά της κας Ντόρας Μπακογιάννη και το δημοσιοποίησε. Την ίδια μέρα η κα. Μπακογιάννη ανακοίνωσε ότι και η ίδια κατέθεσε αγωγή εναντίον μας, ώστε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να παρουσιάσουν το θέμα σαν «εκατέρωθεν» αγωγές. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι η κα. Μπακογιάννη την ημέρα εκείνη δεν είχε καταθέσει καμία αγωγή και είπε ψέματα. Η αγωγή της κατατέθηκε τελικά τη Δευτέρα 28-09-09 και ώρα 10:49π.μ. Πιθανόν το ψέμα της κας. Μπακογιάννη να μην εντυπωσιάζει σε μια περίοδο όπου ορισμένοι πολιτικοί αμαυρώνουν γενικά την πολιτική με τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους, όμως για μας είναι ενδεικτικό μιας παρωχημένης νοοτροπίας που την καταγγέλλουμε και την καταδικάζουμε.

Πιο σοβαρό όμως είναι το γεγονός ότι, ενώ η δική μας αγωγή που κατατέθηκε μια μέρα νωρίτερα πήρε δικάσιμο για τις 26-05-2011, η αγωγή της κας Ντόρας Μπακογιάννη που κατατέθηκε μια μέρα αργότερα πήρε δικάσιμο για τις 22-04-2010 δηλαδή 13 μήνες νωρίτερα! Ποια είναι επιτέλους η κα. Ντόρα Μπακογιάννη και τι προσβάσεις έχει στον κρατικό μηχανισμό; Καλούμε τον Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Πρωτοδικείου να διερευνήσει τη διακριτική μεταχείριση της Γραμματείας του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών υπέρ της κας Ντόρας Μπακογιάννη και να αποδώσει ευθύνες στους αυτουργούς και τους ηθικούς αυτουργούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com