Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Προσωρινά στη νέα παραλία ο ανδριάντας του Καραμανλή

Προσωρινή θα είναι η τοποθέτηση του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας της Θεσσαλονίκης, μέχρι να ληφθεί η απόφαση από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων για την τοποθέτηση του στον άξονα της πλατείας Αριστοτέλους, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το 1998.




Αυτό υπογράμμισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος καταφέρθηκε πάλι εναντίον του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου επειδή ανέπεμψε το θέμα της τοποθέτησης του ανδριάντα στην Αριστοτέλους στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων και 8 μήνες τώρα δεν έχει συζητηθεί.

Η προχθεσινή κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τοποθέτηση στη νέα παραλία θα υλοποιηθεί μετά τις 14 Νοεμβρίου για να μην υπάρξει οποιαδήποτε σύνδεση με την προεκλογική περίοδο, τόνισε ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

Με βάση το γεγονός ότι τη συγκεκριμένη τοποθεσία (νέα παραλία) είχε υποδείξει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης πριν από καιρό οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον δήμαρχο γιατί δεν υιοθέτησε τότε την πρόταση και απάντησε ότι παραμένει η θέση για την τοποθέτηση του ανδριάντα στην Αριστοτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com