Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Συστήνεται η Εθνική Διακομματική Επιτροπή για την Παιδεία

Πρόσκληση προς τα κόμματα για να συμμετέχουν στην Εθνική Διακομματική Επιτροπή για την Παιδεία απηύθυνε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου.



Η επιστολή της Άννας Διαμαντοπούλου απευθύνεται προς τους προέδρους των κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ και την Εκτελεστική Γραμματεία Οικολόγων Πρασίνων.

Οι πολιτικοί αρχηγοί προσκαλούνται να ορίσουν, μέσα σε 10 ημέρες, τον εκπρόσωπο του κόμματός τους, καθώς και τον αναπληρωτή του (μέλη του Εθνικού ή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου), οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην Εθνική Διακομματική Επιτροπή για την Παιδεία.

Η Επιτροπή θα λειτουργήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της βουλευτικής περιόδου.

"Στόχος μας είναι, μετά από ευρύ, ενδελεχή και ουσιαστικό διάλογο, πάνω σε συγκεκριμένες απόψεις και προτάσεις, να καταλήξουμε σε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση ευρύτατης δυνατής αποδοχής, που θα ανοίξει νέους δρόμους για Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ποιοτική, καινοτόμο και ικανή να εγγυάται σπουδές με αξία για τις νέες γενιές της Πατρίδας μας. Είναι προφανές ότι η συμβολή όλων των κομμάτων σε αυτή την διαδικασία, είναι καθοριστική. Αναμένοντας τη θετική και έγκαιρη ανταπόκρισή σας στην πρόσκληση, εκφράζω τη βεβαιότητα πως θα συνεισφέρετε με τις θέσεις του κόμματός σας στη συλλογική διαμόρφωση και την απρόσκοπτη υλοποίηση μίας ουσιαστικής και διαχρονικής αλλαγής", αναφέρει στην επιστολή της η υπουργός Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com