Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Στις 11:00 συνάντηση του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή με τους υπουργούς Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου και Παιδείας Α. Σπηλιωτόπουλο (Αθήνα/Μέγαρο Μαξίμου)

Στις 12:00 συγκέντρωση κτηνοτρόφων απ' όλη την Ελλάδα, στα Τέμπη, με ταυτόχρονο ολοήμερο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού (Λάρισα/Τέμπη)

Στις 12:00 συνεδρίαση της ολομέλειας του Εθνικού Συμβουλίου Πανδημίας Γρίπης, υπό την προεδρία του υπουργού Υγείας Δ. Αβραμόπουλου (Αθήνα/Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγεία)

Στις 12:00 συνέντευξη Τύπου του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιά (Αθήνα/ΥΠΕΧΩΔΕ)

Στις 12:30 ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο Γραμματέας του Τομέα Ανάπτυξης, Φίλιππος Σαχινίδης, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για την κρίση στην πραγματική οικονομία και την Έκθεση Εθνικού Ενεργειακού Σχεδιασμού (Αθήνα/Ιπποκράτους 22)

Στις 13.00 ο Κώστας Καραμανλής θα συναντηθεί με το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας, στις 18.00 με την ΠΑΣΕΓΕΣ και στις 19.30 με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΕΒΕΑ) (Μέγαρο Μαξίμου)

Στις 19:00 ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης και ο Πρόεδρος του Κέντρου Μαύρης Θάλασσας θα υποδεχθούν 300 νέους ηλικίας 18-25 ετών από τις Χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (Θεσσαλονίκη/Κήποι Νομαρχίας)

19:00 η γενική γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε συγκέντρωση Σκοπευτήριο Καισαριανής. Θα ακολουθήσει πορεία στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα )

1ο Συνέδριο του Τομέα Αλιείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο ξενοδοχείο Nikopolis (Θεσσαλονίκη)

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη

Συζήτηση με θέμα «Η Τηλεκπαίδευση στα απομακρυσμένα νησιά», οργανώνουν ο Τομέας Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου (Κάλυμνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com