Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Συνελήφθησαν για διακεκριμένες κλοπές και διαρρήξεις

Γλυπτά και αγαλματίδια κατηγορείται ότι αφαίρεσε 39χρονη Ελληνίδα, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την αστυνομία η παραπάνω διέρρηξε μόνη της το κατάστημα πώλησης γλυπτών, στα τέλη Ιουλίου και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα γλυπτικής τέχνης. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.
Το τμήμα Εγκλημάτων


κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχημάτισε δικογραφία σε βάρος 21χρόνου ο οποίος φέρεται ότι διέπραξε διαρρήξεις - κλοπές σε 31 ιδιωτικές επιχειρήσεις, από τον Ιούνιο 2008 έως τον Αύγουστο 2009. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος διέρρηξε τα παραπάνω καταστήματα για περισσότερες από μία φορές καθώς επίσης και τρία σπίτια απ' όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά και μικροαντικείμενα τα οποία "διέθεσε για προσωπικές του ανάγκες".
Η τρίτη δικογραφία για ανάλογα αδικήματα, που σχημάτισε το Τμήμα Ασφαλείας Σταυρούπολης, αφορά 33χρόνο Έλληνα ο οποίος κατηγορείται ότι από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο, αφαίρεσε ένα όχημα και προέβη σε αρπαγή και απόπειρα αρπαγής τσάντας από δύο πεζές γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com