Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Δύο μετεγγραφές για Άρη

Δύο μετεγγραφές της τελευταίας στιγμής έχανε ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς απέκτησαν τον Αργεντινό Μιγκέλ Σεμπάστιαν “Πίτου” Γκαρσία, πρώην παίκτη του Ηρακλή, αλλά και τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Ρομπέρτο Πιοβεζάν. Και οι δύο είναι κάτοχοι ιταλικών διαβατηρίων και δεν καταλαμβάνουν θέση ξένου.


Η ανακοίνωση για τον Γκαρσία:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μιγκέλ Σεμπάστιαν Γκαρσία γνωστό και με το προσωνύμιο Πίτου, με ελεύθερη μεταγραφή. O Αργεντινός ποδοσφαιριστής κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη, του εκτελεστικού διευθυντή Γιάννη Κόντη και του Γενικού Διευθυντή Γιώργου Ελευθερούδη.

Ο Σεμπάστιαν Γκαρσία μετά την υπογραφή των συμβολαίων τόνισε στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης. Στα δύο χρόνια που ήμουν στην Ελλάδα με τον Ηρακλή διαπίστωσα την δυναμική του Άρη και δεν χρειάστηκα πολύ χρόνο για να απαντήσω θετικά στην πρόταση που μου έγινε. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο μας, τους οποίους έβλεπα τα προηγούμενα χρόνια ακόμα και μέσα στις αντίπαλες έδρες να δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα».

Η ανακοίνωση για τον Πιοβεζάν:

Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Ρενάτο Μουλίν Πιοβεζάν. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας με ιταλικό διαβατήριο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια. Πέρσι αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια με την φανέλα της Mezzocorona με μορφή δανεισμού.

Ο παίκτης δήλωσε: «Για μένα ο Άρης είναι μία τεράστια ευκαιρία στην καριέρα μου. Έρχομαι με όνειρα και φιλοδοξίες. Ήδη βρίσκομαι με την ομάδα εδώ και 40 μέρες και χαίρομαι που ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος της μεταγραφής μου, με την υπογραφή των συμβολαίων. Υπόσχομαι να προσπαθήσω σκληρά για να δικαιώσω τους ανθρώπους του Άρη για την επιλογή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com