Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Ένσταση κατέθεσε ο Άρης κατά του κύρους του αγώνα

Ο Άρης κατέθεσε ένσταση στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι μετά τον Ηρακλή. Η «κίτρινη ΠΑΕ υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που ο διαιτητής Δαλούκας σφύριξε την έναρξη και αμέσως μετά σημειώθηκε το επεισόδιο σε βάρος του Σηφάκη, το παιχνίδι θα έπρεπε να διακοπεί και να μην ξεκινήσει πάλι. Ο Άρης επικαλείται τον ΚΑΠ που ορίζει ότι μετά το πέρας 20 λεπτών η διακοπή είναι οριστική.


Μετά την αναφορά κατά του κύρους του αγώνα, τον λόγο έχουν πλέον τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα που θα καθορίσουν την τύχη του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά του Ηρακλή καταδίκασε το επεισόδιο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δήμος Πολύκαρπος, ζητώντας συγγνώμη από τον τερματοφύλακα του Άρη.

"Είναι τραγικό γεγονός και το ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό δεν σημαίνει τίποτα. Το βέβαιο είναι ότι οι υπόλοιποι που μπήκαν στο γήπεδο, ήθελαν να τον τραβήξουν. Είναι αυτό που λέμε ότι πρέπει να τοποθετηθούν κάγκελα στο γήπεδο. Αποδεικνύεται ότι δεν είμαστε έτοιμοι για δεχθούμε ένα γήπεδο χωρίς κάγκελα. Λυπάμαι πολύ για το περιστατικό. Ως μέλος της διοίκησης του Ηρακλή και ως φίλαθλος θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον τερματοφύλακα του Άρη και πάνω απ' όλα στον άνθρωπο Μιχάλη Σηφάκη. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Το ότι επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό, δεν αναιρεί τίποτα και ουσιαστικά και θα υπομείνουμε την τιμωρία. Ο δικαστής δεν θα κοιτάξει αν ήταν επτά χιλιάδες φίλαθλοι στο γήπεδο και πως μπήκε ένας. Θα κοιτάξει ότι συνέβη ένα σοβαρό περιστατικό, θα υποστούμε τις συνέπειες, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μπουν κάγκελα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή.

Οι προπονητές

Στη συνέντευξη Τύπου των προπονητών μετά το ματς, ο κόουτς του Ηρακλή, Ολέγκ Προτάσοφ, δήλωσε:

«Αν μπαίνεις στο γήπεδο και είσαι έτοιμος να παίξεις μετά την τόσο μεγάλη διακοπή ασφαλώς και επηρεάζεσαι. Χάλασε την εικόνα του αγώνα. Κρίμα. Είδαμε ένα παιχνίδι που είχε πάθος, φάσεις και ταχύτητα. Είδαμε επίσης δύο καλές ομάδες στο γήπεδο. Καμία δεν ήθελε να χάσει. Εμείς μπορούσαμε και να κερδίσουμε και να ανατρέψουμε το σκορ, αλλά και ο Άρης είχε κάποιες ευκαιρίες και μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι, εκεί που κάναμε πολλά λάθη. Είμαι αισιόδοξος, είδα καλά στοιχεία καθώς επίσης και ότι η ομάδα έχει ψυχολογία. Παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη, Ιομάρ Μαζίνιο στάθηκε αρχικά στο επεισόδιο σε βάρος του Σηφάκη: «Είμαι πραγματικά έκπληκτος με αυτό που έγινε με τον Σηφάκη. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιες εικόνες επιθετικότητας. Οφείλω να πω ότι ο Μιχάλης έδειξε χαρακτήρα, έκανε μια καλή εμφάνιση και πιστεύω ότι ταρακούνησε κάποιους. Δεν ξέρω τι θα γίνονταν αν δεν υπήρχε το γεγονός. Θα ήταν πιθανό να μην μπορούσε να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής και κυρίως να μην είχε συγκέντρωση».

Για το παιχνίδι, ο Βραζιλιάνος προπονητής, δήλωσε: «Έγινε ένα επιθετικό και καλό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μου. Χάσαμε πολλές και καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Ηρακλής στο δεύτερο μέρος έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας έκανε το γκολ και μία ακόμη ευκαιρία. Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, καθώς επίσης και στον τομέα της συγκέντρωσης. Προηγηθήκαμε δύο φορές κι ενώ μπορούσαμε να πάρουμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, επειδή δεν είχαμε συγκέντρωση για 90 λεπτά, πήραμε μόνο την ισοπαλία. Η γενικότερη εικόνα μας ήταν καλή και θα έλεγα ότι σαν ομάδα δείξαμε χαρακτήρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com