Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

επίθεση από το ΠΑΣΟΚ

Την πανελλαδική εξόρμηση του ΠΑΣΟΚ θα σηματοδοτήσει η ομιλία του Γ. Παπανδρέου στις 3 Σεπτεμβρίου στο Θησείο, για τα 35 χρόνια από την ίδρυση του Κινήματος. Τις επόμενες εβδομάδες, και με τον ευνοϊκό αέρα των δημοσκοπήσεων, εξορμήσεις θα πραγματοποιήσουν σε όλη τη χώρα κεντρικά στελέχη του κόμματος.


Σε εγκύκλιό του προς τις οργανώσεις του Κινήματος, ο γραμματέας Γ.Ραγκούσης τονίζει ότι "το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να προετοιμάζει την νέα αρχή για τη χώρα την επόμενη μέρα των εκλογών και να ασκεί αντιπολίτευση με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα παραμένοντας σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας, είτε οι εκλογές διενεργηθούν άμεσα, είτε το αργότερο στην αρχή της νέας χρονιάς".

"Με αποφασιστικότητα, επίγνωση της ευθύνης μας απέναντι στο λαό, ενωμένοι στην πρόκληση να αλλάξουμε πορεία στη χώρα, ξεκινάμε με την κεντρική εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη και την πολιτική μας εξόρμηση την πορεία προς τις εθνικές εκλογές", επισημαίνει ο κ. Γ. Ραγκούσης.

"Μάχη ενάντια σε κάθε κατεστημένο"

«Με την κρίση, που όλοι μας περνάμε, οι πολίτες ζητούν τομές που τους δίνουν την ευκαιρία να έχουν λόγο και να συμμετέχουν στα αποτελέσματα της ανάπτυξης. Θέλουν μια κοινωνία και μια πολιτεία που εξασφαλίζει την εύνοια και την δικαιοσύνη», δήλωσε ο κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου, μετά το τέλος της ομιλίας του στο «Θερινό Πανεπιστήμιο» του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στην Λα Ροσέλ.

«Είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κατεστημένο, που σταματά αυτήν την πορεία των απαραίτητων αλλαγών προς όφελος του πολίτη», είπε, προσθέτοντας ότι «εμείς, το ΠΑΣΟΚ, είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι για ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης με "πράσινη ανάπτυξη" και δικαιοσύνη που είναι δίπλα στον πολίτη και έτοιμοι να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com