Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Σύλληψη ληστών μετά από καταδίωξη

Στην Ασφάλεια Αττικής οδηγήθηκαν και ανακρίνονται οι 4 ένοπλοι που λήστεψαν στις 10.20 το πρωί το υποκατάστημα της Τράπεζας Αττικής, στη λεωφόρο Ηρακλείου 316-318, στη Νέα Ιωνία, αλλά συνελήφθησαν λίγα λεπτά μετά τη ληστεία.


Οι δράστες έφτασαν στην τράπεζα με ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Νισάν, λευκού χρώματος και δύο απ' αυτούς εισέβαλαν στο υποκατάστημα, απ' όπου άρπαξαν τα χρήματα από τα ταμεία με την απειλή όπλων.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συνεργοί τους και απομακρύνθηκαν. Εντοπίστηκαν όμως από πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης, που περιπολούσε στην περιοχή στο πλαίσιο της πρόληψης ληστειών την ώρα που έβγαιναν από τη λεωφόρο Ηρακλείου στην Αττική Οδό.

Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και ζήτησαν ενισχύσεις με αποτέλεσμα να τους εγκλωβίσουν λίγο αργότερα στη εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Αχαρνών, όπου και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτόματο όπλο καλάσνικοφ, ένα ακόμη πολεμικό τουφέκι ρωσικής προέλευσης, 16.400 ευρώ, που σύμφωνα με την αστυνομία είναι η λεία της ληστείας, κουκούλες, γάντια και άλλα αντικείμενα. Και οι τέσσερις είναι Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com