Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Διαμαρτυρία Μπακογιάννη στην ΕΣΗΕΑ για εις βάρος της δημοσίευμα

Παρέμβαση της Ένωσης Συντακτών για τη «χυδαία και συκοφαντική», όπως τη χαρακτηρίζει, επίθεση που δέχτηκε μέσω ανυπόγραφου δημοσιεύματος της εφημερίδας Veto ζητά η Ντόρα Μπακογιάννη.


"Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης, που δέχθηκα μόλις χθες, επικεντρώνουν χωρίς κανένα πολιτικό επιχείρημα και με άνανδρο τρόπο τα βέλη τους στη γυναικεία μου υπόσταση, τη δήθεν προσωπική μου ζωή και τη σχέση μου με τον σύζυγο και τα παιδιά μου. Μία επίθεση που προσβάλει τη νοημοσύνη και την αισθητική κάθε γυναίκας, μητέρας, κάθε νέου και κάθε εν γένει σκεπτόμενου πολίτη αυτής της χώρας", αναφέρει στην επιστολή της η υποψήφια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ζητά από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ να πάρει θέση, τονίζοντας ότι το εις βάρος της δημοσίευμα καταργεί κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας, της οποίας θεσμικό θεματοφύλακα αποτελεί η Ένωση. "Πρώτα -και πριν απ’ όλους- οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι οφείλουν να περιφρουρούν και να θωρακίζουν το λειτούργημά τους από τέτοιου είδους φαινόμενα εκφυλισμού, χυδαιότητας, πολιτικού και προσωπικού ρατσισμού", τονίζει η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

3 σχόλια:

  1. Ο ηθικός αυτουργός αυτού του άρθρου-αίσχους θα πρέπει να λάβει καλά υπόψη του, ότι με κύμματα λάσπης εναντίον ενός ανθρώπου, επειδή απλά έτυχε να είναι γυναίκα, δεν θα τον ωφελήσει σε τίποτα... Οι αναγνώστες έχουν κρίση και αντίληψη και ο βρώμικος πόλεμος που έχουν εξαπολύσει κάποιοι δεν νομιμοποιείται από καμιά πολιτική αντιπαράθεση. Κρίμα γιατί το επίπεδο της Νέας Δημοκρατίας με τέτοια ρατσιστικά λιβελογραφήμματα κατεβαίνει επικίνδυνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έλεος !!!! Ο συντάκτηςδεν φταίει, αυτός πληρώνεται προφανώς για να γράφει αυτά τα βδελύγματα. Ο Διευθυντής όμως και ο αρχισυντάκτης και οι εντολείς των έχουν την ευθύνη.
    Δεν πειράζει όμως, αποκτούμε τελικά τις φωτογραφίες των ανθρώπων του σκοτεινού παρασκηνίου.
    Εμείς οι γυναίκες όλης της Ελλάδας πέρα από κόμματα, τους στέλνουμε ένα μήνυμα:" NON PASSARAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κείμενο ή 'αρθρο όπως κάποιοι το αποκαλούν ήταν τραγικό! Όποιος αν δέχεται τέτοια επίθεση πρέπει να απαντα με ενδικα μέσα!!! Μπραβο στη Ντόρα που θα κινηθεί νομικά... ας τον βάλει κάποιος να πληρώσει ο μακης! Τόσα έχει βγάλει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
website counter
friend finderplentyoffish.com