Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Οι αλλαγές στη λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων και η παραπομπή στο Αυτόφωρο όσων χρωστούν περισσότερα από 5.000 ευρώ στο Δημόσιο βρίσκονται στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων




"ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ": Αλλάζουν ζωή 150.000 στα βαρέα

"Εως 100.000 άτομα βγαίνουν από τη λίστα των Βαρέων και Ανθυγιεινών ενώ εντάσσονται 50.000 νέα. Επειτα απ' αυτό το ψιλό κόσκινο απομένουν λιγότεροι από 50.000 κάτω και από το 10% του εργατικού δυναμικού που ορίζει το Μνημόνιο"

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ανατροπές στα Βαρέα και Ανθυγιεινά

"Δόθηκε στη δημοσιότητα η λίστα. Από του 538.913 μένουν εκτός περίπου 150.000. Χάνουν τα προνόμια κομμώτριες και κομμωτές, μάγειροι και σερβιτόροι, καμαριέρες, ραδιοεκφωνητές, ζαχαροπλάστες κ.α."

Η ΑΥΓΗ: Οι πρυτάνεις για το νομοσχέδιο: Σκοτώνει τα πανεπιστήμια

"Ομόφωνη απόρριψη του νομοσχεδίου Διαμαντοπούλου από την έκτακτη Σύνοδο των πρυτάνεων. Έκκληση στους βουλευτές να μην ψηφίσουν το σχέδιο νόμου με την παρούσα μορφή".

ΑΥΡΙΑΝΗ: Ξέσπασε πόλεμος Αμερικανών και Γερμανών για τις ΔΕΚΟ

"ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, Τράπεζες, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, σκουπίδια, αεροδρόμια, λιμάνια και αμυντική βιομηχανία στο στόχαστρο των πολυεθνικών κολοσσών"

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αυτόφωρο για χρέη στο Δημόσιο

"Αύγουστος των παθών για όσους έχουν οφειλές άνω των 5.000 ευρώ προς το Δημόσιο, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να θέσει σε εφαρμογή από την επόμενη Δευτέρα το μέτρο της αυτόφωρης διαδικασίας"

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Και Έλληνας στη σύσκεψη των εκτελεστών"

"Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο μανιφέστο του παρανοϊκού νεοναζί της Νορβηγίας"

ΕΘΝΟΣ: Ποιοι μένουν στα βαρέα και ανθυγιεινά

"Περιορίζεται δραστικά ο αριθμός των υπαγομένων στο καθεστώς των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων. Από την 1η Σεπτεμβρίου βγαίνουν από τη λίστα 120.000 άνδρες και γυναίκες"

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αντιρατσιστής και φίλος των γκέι ο Μασόνος φονιάς!

"Ας μας εξηγήσουν οι φωστήρες πως ο ακροδεξιός Μπρέιβικ θεωρούσε απαραίτητη την δικαίωση των ομοφυλοφίλων και την εξάλειψη του ρατσισμού για να περάσει η δράστη στο επόμενο επίπεδο!"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ποιοι κόβονται από τη λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών

"Οι τυχεροί και οι άτυχοι των αλλαγών, ποιοι γλυτώνουν στο... νήμα, πόσο μειώνεται ο μισθός και η σύνταξη, πόσο αυξάνεται το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης για όσους εξαιρούνται"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κούρεμα Ραγκούση από υπουργούς και Μαξίμου

"Σε καραντίνα ο πρώην κραταιός συνομιλητής του Παπανδρέου. Πως μεθοδεύεται η επαναφορά της ρύθμισης Ρέππα για τους ταξιτζήδες. Ανοιχτή αμφισβήτηση από Καστανίδη και "καλλικράτειου έργου" Ραγκούση και στο υπουργείο Εσωτερικών"

ΕΣΤΙΑ: Να μεταστραφή το αρνητικό κλίμα

"Η μεγαλύτερη ζημιά την οποία επέφερε στον τόπο η κυβέρνησις του ΠΑΣΟΚ είναι ότι κατερράκωσε το ψυχολογικό κλίμα"

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Επιταχύνεται η ανταλλαγή ομολόγων

"Υπό το βάρος των αποφάσεων και των προειδοποιήσεων των διεθνών οίκων αξιολόγησης, το υπουργείο Οικονομικών επιταχύνει τις διαδικασίες για την ανταλλαγή ομολόγων που έχουν στην κατοχή τους ιδιώτες επενδυτές με νέα"

Ο ΛΟΓΟΣ: Εκτός λίστας 100.000 εργαζόμενοι

"Από την 1η Σεπτεμβρίου θα τεθεί σε ισχύ η νέα λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων, την οποία παρέδωσε η διαρκής επιτροπή εμπειρογνωμόνων στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργο Κουτρουμάνη"

ΤΑ ΝΕΑ: Φυλακή αν δεν πληρώσετε!

"Τελεσίγραφο της εφορίας 900.000 οφειλέτες του Δημοσίου. Από 1ης Αυγούστου στο Αυτόφωρο για χρέη πάνω από 5.000 ευρώ. Εντολή του υπουργείου στις ΔΟΥ: αρχίστε τα τηλεφωνήματα σε όσους χρωστούν".

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: Η εφορία πήρε το όπλο της

"Ανοίγουν ακόμα και τραπεζικοί λογαριασμοί οφειλετών. Αναζητούνται έσοδα και τα... ληξιπρόθεσμα έχουν την τιμητική τους. Το 20% από τα 41 δισ. των οφειλών μπορούν να κλείσουν τη μαύρη τρύπα των εσόδων και των δαπανών".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Καρμανιόλα για το λαό τα δημοψηφίσματα

"Τον αποκλεισμό της βουλής σχεδιάζουν οι ιδιοκτήτες ταξί. Διχασμός στην κυβέρνηση για τις επιλογές Ραγκούση. Υπέρ της απελευθέρωσης του επαγγέλματος η Ευρωπαϊκή Επιτροπή"

City Press: Σε κλοιό η Βουλή

"Η προσέγγιση Βερολίνου - Παρισιού δεν λύνει όλα τα προβλήματα. Προβλέπει παράταση της αστάθειες μέχρι το φθινόπωρο".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΞΠΡΕΣ: Μείωση 10% στις εισροές ξένων άμεσων επενδύσεων

"Μείωση 10% παρουσίασαν το 2010 σε σχέση με το 2009 οι εισροές στη χώρα ξένων άμεσων επενδύσεων σύμφωνα με τα συμπεράσματα της Έκθεσης Παγκόσμιων Επενδύσεων 2011 του ΟΗΕ".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Κλήση από την εφορία σε 900.000 οφειλέτες

"Από 1ης Αυγούστου ενεργοποιείται το Αυτόφωρο για χρέη πάνω από 5.000 ευρώ. Νέα ευκαιρία για την εξόφληση χρεών έως 36 δόσεις. Έλεγχοι στις δηλώσεις που υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά".

ΚΕΡΔΟΣ: Αναμενόμενη και προσωρινή η υποβάθμιση από τη Moody's

"Με μία προαναγγελθείσα υποβάθμιση και με την κατάταξη της χώρας μας στην κατηγορία Ca η οποία αποτελεί το έσχατο επίπεδο junk απάντησε ο οίκος Moody's στη συμφωνία των Βρυξελλών για το δεύτερο πακέτο στήριξης στην Ελλάδα και τη διευθέτηση του χρέους"

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Επίκειται συμφωνία με τους ιδιώτες για το χρέος

"Εντός της εβδομάδας αναμένεται να καθοριστούν οι ακριβείς όροι της συμφωνίας για το χρέος, όπως δήλωσε χθες ο γενικός διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνούς Χρηματοοικονομικής μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλος στην Ουάσιγκτον"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com