Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Λήξαν για τη Ν.Δ. το θέμα της απογραφής

Τέλος στη συζήτηση για την απογραφή του 2004, που ο ίδιος άνοιξε πριν από μία εβδομάδα, επιχείρησε να βάλει ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκης. Ωστόσο, το θέμα παραμένει ψηλά στην επικαιρότητα μέσω των ερωτήσεων των δημοσιογράφων αλλά και τις δηλώσεις βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα ΜΜΕ.




«Έχω απαντήσει, δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο», απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με όσα είπαν για το θέμα στελέχη της Ν.Δ. όπως ο πρώην υπουργός, Γιάννης Βαρβιτσιώτης, αλλά και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας πλέον, Γιώργος Κοντογιάννης. Ερωτηθείς αν υπάρχει σχέδιο της ηγεσίας της Ν.Δ. για την αποδόμηση της πολιτικής των κυβερνήσεων Καραμανλή, απάντησε πως "για εμάς έχει κλείσει το θέμα".

Ο Γ. Μιχελάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση και με αφορμή τις διαφωνίες για τα πρόστιμα στα αυθαίρετα έκανε λόγο για ακόμη μια φορά για σκορποχώρι. "Δεν ξέρουν καν τι υπογράφουν αυτοί οι άνθρωποι. Η κ. Μπιρμπίλη όταν υπέγραψε τον προϋπολογισμό δεν ήξερε από πού θα έβγαιναν αυτά τα 400 ή 300 εκατ. ευρώ;" διερωτήθηκε.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ένδειξη της αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής την άνοδο των σπρεντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com