Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Του έτους τα περίεργα!

Από τη γερμανική πόλη που άθελά της έβαλε διαφήμιση πορνογραφίας στο site της μέχρι τον Αμερικανό που διέκοψε τον γάμο του για να αναβαθμίσει το Facebook και Twitter του και την... προκλητική εμφάνιση της μαμάς Σίμπσον στο Playboy, ο κόσμος ήταν γεμάτος από περίεργες ιστορίες το 2009.



Πολλές από τις περίεργες ιστορίες που ακούστηκαν φέτος, ήταν συσχετισμένες με κάποιο από τα κοινωνικά δίκτυα όπως τα Facebook και Twitter.

Ο Ντάνα Χάνα, διέκοψε τον ίδιο του το γάμο για να βγάλει το κινητό του τηλέφωνο και να αναβαθμίσει την προσωπική του κατάσταση σε «παντρεμένος» στο Facebook και στο Tweeter. Στη συνέχει έδωσε στη γυναίκα του το κινητό του για να κάνει το ίδιο, έτσι ώστε να σπάσουν το ρεκόρ της γρηγορότερης αλλαγής «προσωπικής κατάστασης».

Δύο απρόσκλητοι επισκέπτες κατάφεραν να μπουν στο Λευκό Οίκο και να το παινευτούν στο Facebook και ο κόσμος πίστεψε ότι ένα εξάχρονο παιδί έκανε βόλτες μέσα σε ένα μπαλόνι με ήλιο.

Βρετανικές οργανώσεις ζήτησαν από τους γιατρούς να αγνοούν ερωτικές προσκλήσεις στα κοινωνικά δίκτυα γιατί ενδέχεται να προέρχονται από ασθενείς.

Tο Ανώτατο Βρετανικό Δικαστήριο έδωσε την πρώτη δικαστική απόφαση μέσω Twitter.

Σε Ολλανδούς νομοθέτες ζητήθηκε να μην ανανεώνουν το twitter τους στο κοινοβούλιο.

Στον Καναδά, βουλευτής έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη για προσβολή ενός αντιπάλου στο Twitter.

Ουαλή μητέρα τεσσάρων παιδιών δολοφονήθηκε από το σύντροφό της, λίγες μέρες αφού άλλαξε την «προσωπική της κατάσταση» στο Facebook, από «παντρεμένη» σε «ελεύθερη».

Καμερουνέζος καταζητούμενος από τις αμερικανικές αρχές για τραπεζική απάτη, συνελήφθη επειδή αποκάλυψε την κρυψώνα του στο Facebook.

Το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ έστειλε μηνύματα σε Ιρακινούς πρόσφυγες στη Συρία, έτσι ώστε να μπορέσουν να εξαγοράσουν εικονικά κουπόνια για τρόφιμα σε τοπικά καταστήματα.

Έρευνα των ΗΠΑ διαπίστωσε ότι ένας στους πέντε οδηγούς διαβάζει ή στέλνει μηνύματα κειμένου την ώρα της οδήγησης.



Η γρίπη των χοίρων ήταν άλλη μία πρόκληση για παράξενες ιστορίες.

Στην Αίγυπτο, σφαγιάστηκαν χιλιάδες χοίροι, ακόμη και αν τα Ηνωμένα Έθνη δήλωσαν ότι η μαζική σφαγή ήταν ένα «πραγματικό λάθος», διότι ο ιός δεν βρέθηκε σε χοίρους.

Ρώσοι οπαδοί ποδοσφαίρου είχαν την εντολή να πίνουν ουίσκι σε ταξίδι τους στην Ουαλία για προκριματικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με σκοπό να προστατευτούν από τον H1N1.

Στην Ιαπωνία, οι υποψήφιοι βουλευτές σταμάτησαν τη χειραψία.

Στην Ιταλία, ένας εφευρέτης επινόησε μηχανισμό με αυτόματο ψεκαστήρα για αγίασμα στις εκκλησίες.

Βρετανός ληστής έστειλε σε εφημερίδα φωτογραφία του γιατί δεν του άρεσε αυτή που δημοσίευε η αστυνομία στους καταζητούμενους.

Στις ΗΠΑ, δύο πιλότοι ξέχασαν να προσγειωθούν και πέρασαν τον προορισμό τους για 150 μίλια, επειδή συζητούσαν την ώρα της πτήσης.

Σαουδαραβικό διαστήριο καταδίκασε άντρα σε πέντε χρόνια φυλάκισης και 1.000 μαστιγώματα, επειδή καυχήθηκε τα σεξουαλικά του κατορθώματα στην τηλεόραση.

Η κλιματική αλλαγή ήταν ένα επίσης μεγάλο θέμα για το 2009.

Για την εξοικονόμηση νερού και ηλεκτρικής ενέργειας στη Βενεζουέλα, ο πρόεδρος, Ούγκο Τσάβες κάλεσε τον κόσμο να σταματήσει να τραγουδάει στο ντους.

Δημοσίευμα των Financial Times υποστήριξε ότι οι αξιωματούχοι που μετέχουν στις διαπραγματεύσεις για την κλιματική διάσκεψη της Κοπεγχάγης, επικοινωνούν μεταξύ τους, ανταλλάσσουν απόψεις και επιλύουν προβλήματα μέσω Facebook.

Η Μαρτζ Σίμπσον -της γνωστής οικογένειας καρτούν- εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Playboy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com