Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και οι εκδηλώσεις τη ημέρας


Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα συμμετάσχει στην Άτυπη Συνάντηση υπουργών Εξωτερικών Διαβαλκανικής Συνεργασίας. Θα συνοδεύεται από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα.

Νέα 24ωρη απεργία για σήμερα κήρυξαν οι εργαζόμενοι στο Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς ΟΛΠ οι οποίοι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους και το Σαββατοκύριακο.

Στις 10:00 Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β’ Πειραιά και Υπεύθυνο Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ, θα επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά (Γενικό Κρατικό Νίκαιας) και θα έχει συνάντηση με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους.

Στις 11 π.μ. συνέντευξη Τύπου των Οικολόγων-Πρασίνων στα νέα τους γραφεία (Ακαδημίας 98-100) με τις θέσεις του κόμματος στις πρώτες μετεκλογικές εξελίξεις και τις πολιτικές πρωτοβουλίες του, για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στις 12:00 Συνεδρίαση οργανωτικής επιτροπής συνεδρίου της ΝΔ υπό την προεδρία του κ. Δ. Σιούφα (Αθήνα/Ρηγίλλης)

Στις 13:30 Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, θα συναντηθούν με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιώργο Προβόπουλο (Αθήνα/Υπ. Οικονομικών)

Στις 20:00 1ο διεθνές συνέδριο με θέμα "Εξελίξεις στη Διαβητική Νεφροπάθεια", στο Μακεδονία Παλάς (Θεσσαλονίκη)

Ξεκινούν σήμερα οι φθινοπωρινές Συναντήσεις της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Αθήνα/Καβούρι). Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξουν ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Ο.Α.Σ.Ε. Joao Soares και ο Πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιούφας. Εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό θα απευθύνει χαιρετισμό ο υφυπουργός Εξωτερικών Σπ. Κουβέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com